Ventilatierooster in dubbel glas

Een ventilatierooster in dubbel glas zorgt ervoor dat er altijd frisse buitenlucht in uw woning of bedrijfspand kan binnenstromen. Als u eraan denkt om dubbel glas te plaatsen is het verstandig om misschien ook direct voor roosters te kiezen. De Glascentrale kan er snel voor zorgen !

ventilatierooster dubbel glas

Kantoren

Veel ramen in kantoren zijn uitgerust met ventilatie roosters. Op deze manier ontstaat een fris binnen klimaat en wordt er continue frisse lucht aangevoerd in de ruimtes op uw kantoor.

U kunt bovendien de roosters ook weer sluiten als het extreem koud is buiten. Een simpele handeling : door middel van een schuifknop of hendel, sluit u het ventilatierooster helemaal

Slaapkamer

Ook worden ventilatieroosters vaak toegepast in slaapkamers. Er worden veel duco ventilatie roosters door ons gemonteerd, vaak in combinatie met de plaatsing van dubbele beglazing.

Een ventilatierooster is zeker een oplossing voor het geval er geen vaste ramen in het kozijn zitten die u apart kunt openen. Op deze manier blijft u slaapkamer altijd fris en wordt deze voorzien van frisse lucht.

Schoonmaken van ventilatieroosters

Het schoonmaken van ventilatieroosters is noodzakelijk. Door gebruik van een stofzuiger kunt u het binnenste deel van de roosters gemakkelijk reinigen.

De kast van de ventilatieroosters is veelal gemaakt van metaal. Deze is eenvoudig met een natte doek af te nemen. Doe dit ook van tijd aan de buitenzijde van het rooster dan blijven de roosters ook aan de buitenzijde van uw woning schoon.

Makkelijk dus !

Ventilatieroosters zijn eenvoudig te plaatsen en zorgen voor enorm veel gemak. Er zijn mensen die de roosters altijd open hebben staan. Vanwege de eenvoudige bediening zijn ze makkelijk in gebruik en geven dus veel leefgenot.

Vraag nu een offerte bij ons aan als u toch al van plan was om dubbel glas te plaatsen.