Triple glas : nog meer besparen !

Triple glas wordt steeds populairder. In Nederland kennen we het ook onder de naam driedubbel glas of  hr+++ isolatieglas.

De Glascentrale levert aan particulieren en bedrijven in de regio’s Tilburg, Breda en Den Bosch. U kunt het bovendien gemakkelijk online bestellen. Daarnaast kunnen onze glaszetters dit glas ook voor u plaatsen.

Direct een offerte aanvragen kan ook helemaal digitaal geregeld worden.

Hieronder geven we een overzicht van de kenmerken van dit soort glas, maar het meest in het oog springende is de zeer hoge isolerende werking van driedubbel glas.

De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in u-waarde en geeft een indicatie van energie verlies. Hoe lager de u-waarde, des te hoger is de isolatiewaarde.

Kenmerken

  • Geluidswerend
  • Brandwerend
  • Warmtewerend
  • Zonwerend
  • Inbraakwerend

Triple glas versus HR++ glas

Belangrijk is dat de samenstelling van het product bekend is, als men een vergelijking wil gaan maken. Er zijn namelijk HR++ glas soorten die een betere u-waarde, en dus beter isoleren, dan driedubbel triple glas.

Bij de vergelijking is het belangrijk te kijken naar de eigenschappen. Welke coating wordt er gebruikt bij de glasplaten, welk gas is gebruikt tussen de glasplaten, welke dikte van het glas ?

Een goede vergelijking tussen hr++ glas en 3 dubbel glas dienen de uitgangspunten bekend te zijn. Anders is het appels met peren vergelijken en dat geeft dan natuurlijk geeft duidelijk overzicht.

Triple glas bestellen bij De Glascentrale

Als u overweegt om triple glas te bestellen of te gaan kopen dan weet u waarschijnlijk al dat driedubbel glas bijzonder goed isoleert.

Het is overigens niet zo dat u bij renovatie of verbouw zomaar 3-dubbel glas kunt toepassen. Zijn de bestaande sponningen diep genoeg en is de raam constructie zelf erop berekend om dit zware glas te kunnen dragen ?

Bij nieuwbouw waarbij u tegelijkertijd energie neutraal wilt gaan bouwen, is het altijd een goed idee om driedubbel glas als optie te bekijken.

De Glascentrale kan u overigens perfect adviseren over de diverse driedubbele glassoorten en de daarbij behorende sponning maten en overige specificaties.

Triple Glas - Driedubbel glas

Perfect laten plaatsen

De kosten voor het laten plaatsen van triple glas zullen over het algemeen hoger zijn in vergelijking met dubbel glas. Dit heeft met name te maken met hogere bijkomende kosten als transport en verzekering.

Daarentegen is het bij triple glas zo dat opties als zonwering of ventilatierooster prima toe te passen in een opdracht. Dit betekent een direct verhoging van het woon- of werkcomfort.

Werkgebied

Triple glas bestellen of eerst een advies voor toepassing van dit soort glas als u in de regio’s TilburgBredaDen BoschOosterhoutWaalwijk woont ?

Neem dan direct contact met ons op !

Bel nu : 013 – 5442926