Isolatieglas is er in veel soorten

Isolatieglas is in veel soorten verkrijgbaar. Het ligt er maar aan hoeveel u wilt gaan besparen op uw energielasten. Veel besparen betekent een hogere kwaliteit isolatieglas aanschaffen.

Daarnaast kan isolatieglas ook dienen tegen geluid en bijvoorbeeld inbraak. Dit zorgt ervoor dat uw woon- en/of werkcomfort aanmerkelijk verhoogd wordt als u besluit dit soort glas aan te schaffen.

Uiteraard kan De Glascentrale dit glas leveren en plaatsen aan u. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.

Grofweg onderscheiden we drie soorten :

  • Dubbel glas
  • HR glas
  • Triple glas

Dubbel glas

Standaard dubbel glas wordt ook wel thermopane glas genoemd. In dit principe is dit vrij eenvoudig dubbel glas met de laagste isolerende werking.

HR glas

HR glas staat voor hoogrendementsglas en heeft ook gradaties voor wat betreft de isolerende werking. Dit soort glas – HR glas – is verkrijgbaar in HR+, HR++ kwaliteit.

In Nederland wordt HR++ glas verreweg het meest aangeschaft. Als derde soort hr glas is er HR+++ glas. Een andere naam is triple glas.

Triple glas

Voor triple glas dient u rekening te houden met bredere sponning maten in de kozijnen. Het heeft de hoogste isoleerwaarde voor wat betreft warmte en koude.

Gemakkelijk isolatieglas bestellen

Isolatieglas bestellen bij De Glascentrale kunt u eenvoudig regelen. Voor uw bestelling eerst een offerte aanvragen kan direct via onze website.

Ook het isolatieglas laten plaatsen door echte specialisten laten plaatsen is voor natuurlijk ook geen probleem. De Glascentrale heeft een professioneel team van glaszetters dat welke dag onderweg is om onze klanten op de beste manier te bedienen. Wij zijn aangesloten het de GBO.

Werkgebied

Isolatie bestellen of eerst een advies voor toepassing van dit soort glas als u in de regio’s TilburgBredaDen BoschOosterhoutWaalwijk woont ?

Neem dan direct contact met ons op !

Bel nu : 013 – 5442926

Isolatieglas