Gelaagd glas

Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas en kan gebruikt worden bij balustrades, ruiten en als wanden die extra sterk moeten zijn. Bij breuk zal het glas niet in duizenden stukjes uiteenvallen, maar ‘gebroken’ intact blijven. Gelaagd glas zijn twee (of meerdere) glasplaten die met elkaar verbonden zijn door een sterke folie. De folielaag is transparant, dus eigenlijk niet zichtbaar.

Hoe dikker de folie, hoe hoger de veiligheid bij ruitschade. Zo lang het bijvoorbeeld erg lastig worden om een gat in het gelaagd glas te slaan om een opening te forceren waardoor inbrekers kunnen toetreden tot uw pand.

Gelaagd glas kan natuurlijk helemaal op maat geleverd en geplaatst worden. Het leveren en plaatsen geschied door gekwalificeerde glaszetters van De Glascentrale. Indien gewenst kan het glas PP of facet geslepen worden, waardoor de scherpe randen verdwijnen.

Gelaagd glas bestellen ?

Gelaagd glas bestellen bij De Glascentrale kunt u eenvoudig zelf regelen. Vraag eerst een offerte online bij ons aan en geef daarbij tevens aan of wij het glas bij u moeten komen inmeten. Een afspraak is dan zo gemaakt, waarna u uw bestelling zo kunt plaatsen.

Wij werken met grote glasfabrikanten die bekend staan om het leveren van kwaliteitsglas. Die garantie kunnen wij daarom ook altijd aan u geven.

Toepassingen :

  • Schuifpui
  • Balustrade
  • Toegangsdeuren

Werkgebied

Veiligheidsglas bestellen of eerst een advies voor toepassing van dit soort glas als u in de regio’s Tilburg – BredaDen BoschOosterhout – Waalwijk woont ?

Neem dan direct contact met ons op ! De Glascentale is lid van de GBO

Bel nu : 013 – 5442926